Hosted Exchange 2013

“Bent u regelmatig onderweg en heeft u uw agenda, e-mail en contactpersonen graag direct bij de hand? Met Hosted Exchange 2013 kunt u altijd en overal bij uw gegevens.”
Hosted-Exchange
Hosted Exchange is niet alleen voor een bedrijf.
Het is ook zeer handig om met uw hele gezin 1 agenda te delen. Alle afspraken van het gezin in 1 agenda.
Niet meer vragen wanneer uw zoon/dochter moet werken. Alle agenda’s dus gewoon centraal.

Wat zijn de mogelijkheden van Hosted Exchange 2013?

Hosted Exchange 2013 biedt een groot aantal mogelijkheden. Zo krijgt u de beschikking over een ingebouwde virus-, malware- en spamfilter, een dagelijkse back-up en retentie van 30 dagen voor verwijderde items. Ook is het mogelijk om met meerdere maildomeinen en organisaties binnen een pakket te werken. Bovendien beschikt u over mobiele toegang, waarmee u gemakkelijk uw e-mail, contactpersonen, agenda en taken kunt raadplegen.

Altijd en overal beschikbaar.

Als u beschikt over een internetverbinding dan kunt u met een paar klikken bij al uw Hosted Exchange gegevens. Dit kan onder andere via de nieuwste versies van Outlook voor uw PC en Mac, via de Outlook Web App en via Active Sync (smartphone en tablet). U heeft bijna alle functionaliteiten van een eigen Exchange server, echter niet met alle nadelen (beheer, aanschaf hardware/software, onderhoud, dubbele opstelling, etc).
Eenvoudig te koppelen aan
smartphone of tabletHet is mogelijk met alle smartphones en tablets (welke Active Sync ondersteuenen) Hosted Exchange 2013 van PcGereed.nl te gebruiken.
U kunt zelfs meerdere Hosted Exchange accounts koppelen aan uw mobiele apparaten.
Met de Hosted Exchange 2013 Outlook Web App, kunt u nu ook werken op uw smartphone of tablet met een zeer innovatieve interface. Hierin zijn ook meerdere Hosted Exchange accounts tegelijkertijd te gebruiken.

Deel email, agenda’s, contacten en taken.

Met Hosted Exchange 2013 deelt u eenvoudig: e-mails, taken, contactpersonen en agenda’s. Zo kan uw front-office medewerker makkelijk in de agenda kijken van uw vertegenwoordigers om te zien of deze beschikbaar zijn of om bijvoorbeeld een afspraak in te plannen.
De contacten kunnen binnen een bedrijf makkelijk worden gedeeld en bijgehouden.

Breng uw IT kosten omlaag.

Met de Hosted Exchange oplossing van PcGereed.nl is het mogelijk de IT-kosten van uw bedrijf om laag te brengen, omdat u geen servers, beheer van servers, dure software en SLA’s meer nodig heeft.
Wij nemen al deze zorgen uit handen.
U heeft volledig beheer over uw eigen
Hosted Exchange omgeving, door middel van een uitbereid controlepaneel.
Pay-as-you-go: U zit niet vast aan contracten!
Wij bekijken één keer per maand het aantal mailboxen dat u in gebruik heeft en brengen
deze in rekening, ook als u minder mailboxen gebruikt dan de maand ervoor.